Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
ÉLELMISZEREK
Juvo (nyers turmixitalpor)
Neera szirup termékek
Nopal kaktuszrost
Xilovit rágók, Xilovit fogkrém
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK, Ezüstkolloidok
KOZMETIKUMOK
GYÓGYNÖVÉNY KÉSZÍTMÉNYEK
* Könyvek *
Gépek, Mérőeszköz Ph lakmuszpapír
Akció 20% - 50%
Neera

Befőzés, lekvárkészítés Xilovit édesítővel
2013.07.10.
A Xilovit édesítő a befőzésben és lekvárkészítésben is jó alternatív

A Xilovit a befőzésben, a lekvárkészítésben is jó alternatíva

A cukor vagy édesítő nemcsak a lekvár édes íze miatt szükséges, fontos a sűrű, zselés állag eléréséhez is. Kristálycukor helyett használjunk nyírfacukrot vagy más néven xilitet. Kb. egyharmad akkora mennyiség szükséges, 1 kg gyümölcshöz kb. 30-35 dkg. A végeredmény ugyanolyan finom íz, de jóval kevesebb cukor. Sőt! Mivel a xilit természetes édesítő, szervezetünk számára sokkal kevésbé megterhelő. Az édesítőt apránként adagoljuk a gyümölcshöz, így biztosan elkerüljük, hogy kevesebb vagy több kerüljön bele.
 

Hogyan készítsünk narancslekvárt Xilovittal?

 
 

 

Neera
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.