Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
ÉLELMISZEREK
Juvo (nyers turmixitalpor)
Neera szirup termékek
Nopal kaktuszrost
Xilovit rágók, Xilovit fogkrém
Jentschura termékek
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK, Ezüstkolloidok
KOZMETIKUMOK
GYÓGYNÖVÉNY KÉSZÍTMÉNYEK
* Könyvek *
Gépek, Mérőeszköz Ph lakmuszpapír
Neera

Ismerje meg Jentschura termékeinket!
2017.11.21.
Ki ne szeretne minél egyszerűbben, minél többet tenni egészsége, vitalitása, fiatalos kinézete megőrzése érdekében? Amikor ilyenekről olvasunk, vagy hallunk, mindenkiben hosszadalmas és drága kezelések rémképe merül fel, pedig a célt kis lépésekkel is el lehet érni, mindössze rendszerességet, kitartást és egy kis odafigyelést kíván Dr. Peter Jentschura német gyógyszerész és természetgyógyász módszere. Részletek...

 

 

Kedves Partnerünk!

Ismerje meg legújabb termékcsaládunkat!

Ki ne szeretne minél egyszerűbben, minél többet tenni egészsége, vitalitása, fiatalos kinézete megőrzése érdekében? Amikor ilyenekről olvasunk, vagy hallunk, mindenkiben hosszadalmas és drága kezelések rémképe merül fel, pedig a célt kis lépésekkel is el lehet érni, mindössze rendszerességet, kitartást és egy kis odafigyelést kíván Dr. Peter Jentschura német gyógyszerész és természetgyógyász módszere.

A termékcsalád bevezetésekor három területet céloztunk meg:
- egészséges tápanyagbevitel WurzelKraft-al
- a már felhalmozódott salakanyagok kíméletes eltávolítása belsőleg 7x7 gyógynövény teával
- és külsőleg MeineBase fürdőkúrával

Lássuk a részleteket!
 

Jentschura virágpor granulátum

A WurzelKraft Jentschura virágpor granulátum egy természetes növényi táplálék. Az értékes virágpor mellett több mint 100 összetevőből álló növényi keveréket tartalmaz, például gyümölcsöt, fűszernövényeket, zöldségeket és fűszereket.
A kiváló minőségű alapanyagok mellett a WurzelKraft a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
- hozzáadott cukor mentes (csak természetes cukrot tartalmaz)
- glutén és laktózmentes

Jentschura virágpor granulátum
 

Jentschura 7×7 teakeverék

Fedezze fel és élvezze a gyógynövények világát!
A 7x7® gyógynövény tea 49 biogazdálkodásból származó összetevője - mint például a gyógynövények, magvak, fűszerek, gyökerek és virágok - gondos válogatásával nemcsak egy enyhe és egészséges, de számos növényfaj finom illatával és igényes ízével párosuló, igazán meggyőző teakeveréket sikerült előállítani.

Mottónk:

"Adj magadnak egy igazi kényeztetést, és a hideg, vagy kellemetlen napokon is ragyogjon a szellemed egy csésze csodálatosan illatos, forró 7x7 gyógynövény teával! Még a forró napokon is, a kiegyensúlyozott gyógynövénykeverékből élvezetes, hűvös, nyugtató frissítőt készíthetsz."

Jentschura 7×7 teakeverék
 

 

Jentschura bázikus só

A MeineBase bázikus só a legideálisabb ásványi testápoló só a teljes, ülő és zuhanyfürdőkhöz, láb- és kézfürdőkhöz, valamint egyéb wellness fürdőkhöz. Azonnal érezhető testápolás a fürdő pH optimális pH-értékével kb.

Előnyei:
- természetes tisztítás
- aktiválja a bőr önzsírzó képességét
- rendkívül sokoldalú hatásmechanizmus
- a bőrt rugalmasabbá teszi

Összetevők: Nátrium-hidrogén-karbonát, tengeri só, nátrium-karbonát, természetes ásványi anyagok: achát, karneol, sárga kvarc, krizopráz, kalcedon, zafír, hegyi kristály, onyx.

Jentschura bázikus só

A termékcsalád ezzel a fenti 3 összetevővel egy egész évben alkalmazható kellemetlen hatásoktól mentes tisztítókúraként működik. A szervezetben esetleg már lerakódott salakanyagokat belsőleg a 7x7 tea segítségével, külsőleg a bőrön át a bázikus fürdősó lúgosító hatásával oldhatjuk ki, míg a hétköznapi táplálkozással nem bevitt, hiányzó ásványi anyagokat, nyomelemeket a virágpor granulátum segítségével juttatjuk be szervezetünkbe. Ez természetesen csak a kivonatos leírása a termékcsalád hatásmechanizmusának. Ennél jóval összetettebb, de jelen hírlevél kereteibe nem fér bele annak részletes ismertetése.
További információkért kérjük érdeklődjön üzletkötőjénél!

Köszönjük a figyelmét!

Üdvözlettel:

NaturPiac csapat


 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.