Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
ÉLELMISZEREK
Juvo (nyers turmixitalpor)
Neera szirup termékek
Nopal kaktuszrost
Xilovit rágók, Xilovit fogkrém
Jentschura termékek
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK, Ezüstkolloidok
KOZMETIKUMOK
GYÓGYNÖVÉNY KÉSZÍTMÉNYEK
* Könyvek *
Gépek, Mérőeszköz Ph lakmuszpapír
Neera

Békefutás
2018.02.27.
A Naturpiac csapata támogatja ezt az eseményt, amelyet ajánlunk Önnek is! Részletek...

Peace Run

Létezik a futásnak egy sajátos ága, amelyen nem érmekért, helyezésekért küzdenek, nem számít az időeredmény, nem számít a lefutott távolság, egyedül egy dolog számít: hogy részese legyünk ennek a csodának.

A neve Peace Run: Békefutás.

Eddig a világ 6 kontinensén, több mint 150 országban emberek milliói – gyerekek, felnőttek, híres emberek és névtelenek - vettek részt ebben a különleges váltófutásban, amely az emberiség vágyát jelképezi egy békésebb világban való életre.

A Békefutás olimpiai stílusú váltófutás, amelybe bárki bekapcsolódhat. A békét jelképező fáklyát egy nemzetközi futócsapat viszi országról országra. Ehhez a váltóhoz lakóhelyéhez közel bárki csatlakozhat egy pár lépesre, néhány utcahosszra, vagy akár kilométerekre is.

Az alapító Sri Chinmoy a Békefutást a szeretet, béke és egység jegyében indította útjára 1987-ben. Legfőbb alapelve, hogy rendezvény mentes legyen az anyagiaktól és a politikától. Ezt az elvet követve a szervezők önkéntesen végzik munkájukat világszerte, szoros együttműködésben a helyi közösségekkel, amelyeket az útvonal érint, az iskolákkal, a sportegyesületekkel és a települési önkormányzatokkal, valamint az állami szervekkel, akik biztosítják az útvonalon a futók épségét.

Az élet minden területéről származó nemzetközi futócsapat tagjai saját szabad idejüket felhasználva minden energiájukat annak szentelik, hogy futásukkal a béke üzenetét eljuttassák az emberek szívéhez.


NaturPiac csapata büszke arra, hogy évről-évre támogathatja ezt a nagyszerű eseményt részvételével, tenni akarásával, és a béke iránti töretlen elkötelezettségével.

Ha részese szeretne lenni ennek a csodának, akkor várjuk szeretettel 2018 április 27-én reggel 8:30-kor a bucsui határátkelőnél, ahol a nemzetközi futócsapat immár 20. alkalommal fogja elhozni hazánkba a béke üzenetét.

Természetesen az útvonal többi pontján is bekapcsolódhat a váltófutásba, vagy részt vehet valamelyik településen a rövid, de bensőséges ünnepségek egyikén.

A békefáklya május 02-án 16:00 perckor lép ki Rédicsnél, magával víve a magyar nép békevágyát is.

Bővebb információ: http://www.bekefutas.hu


 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.