Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: B282
5999026344609

DVD - Testen kívül

  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

Film címe: Testen kívül
Hogyan változtatta meg a meditáció az életemet. 180 fokkal.
Időtartam: 22 perc

A film kapható DVD-n könyvesboltokban és programjainkon.

A DVD borító szövege.

"Amikor a Föld méretét elhagyva, az űrbe nőttem bele, az körülbelül akkora volt, mint néha a lenyugvó, már nem vakító, nagy piros Nap. Csodálatos érzés volt a határtalan, hatalmas testtel az űrben szabadon létezni, úszni vagy talán lüktetni... Utólag úgy gondolom, hogy eggyé váltam az Univerzummal, akkor viszont nem gondolkoztam, hanem egyszerűen csak átéltem."

Ezt írja Gunagriha "A harmadik kívánság" című könyvének "Beavatás avagy Késztetés" fejezetében. Amikor 1987-ben belső erőt keresve ráakadt Sri Chinmoy "Meditáció" című könyvére, és elkezdte azt gyakorolni, az első meditációjában átélt élmény 180 fokkal megváltoztatta az életét.

A film elmeséli Gunagriha kalandos életét, hogyan került kapcsolatba Mesterével, tapasztalatait a spirituális átalakulás útján. Érdekes és tanulságos életút rajzolódik ki, mely arra inspirál mindenkit, hogy induljon el a belső úton, változtassa meg az életét, hiszen a képesség mindannyiunkban benne rejlik.

Rövid ízelítő a filmből
A DVD tartalma: Testen kívül (22 perc). A filmben - Gunagriha mellett - megszólal Sri Chinmoy és Ashrita, aki a világ legtöbb Guinness rekordját tartja.
Interjú Gunagrihával (45 perc) Gunagriha különös őszinteséggel és mélységgel beszél belső életéről, Mesterével való kapcsolatáról.
www.gunagriha.hu

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve