Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: B081
9789639793118

Sorsnavigátor + CD melléklet

  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

2700 Ft helyett most 2300 Ft-ért rendelheti meg!

„Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol az történik veled,
amit pozitívnak tartasz, amit te magad akarsz, ahol te magad alkotod, állítod össze az életet.
Képzelj egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet
uralja egész lényedet, és így boldogságban, megtörhetetlen boldogságban élsz; ahol belső békéd kiteljesedése
gyönyörrel tölti be léted, függetlenül más emberek magatartásától, mert nincsenek kétségeid, bizonytalanságaid, hiszen te vagy a varázsló.
Azt teszel, amit akarsz: egy varázsló képességével, erejével megteremtett meseéletet. És most nem virtuális életre gondolok,
hanem a valós életre. Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi ezt nem tudjuk.”
„Mi is az az erő vagy képesség, mely segítségével egy ember mindent kibír, illetve elbír, mindegy, hogy milyen pszichikai megterhelésnek teszik ki? Mi is az az erő, amely mindig jókedvet és belső egyensúlyt képes adni? Hát nem egy belső erő, amely minket belülről tesz erőssé?” Bizonyára Te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, és többnyire nem találtál ésszerű válaszokat. Ebben a „navigációs kézikönyvben” megkapó őszintéséggel, közvetlenséggel és humorral keresi mindezekre a kérdésekre a gyakorlati választ Gunagriha
- korunk egyik modern spirituális Mesterének, Sri Chinmoynak tanítványa -, Mestere tanítását életre keltve. A Sorsnavigátor, Gunagriha második könyve a Harmadik kívánság című műve után, és több évnyi meditációs előadások tapasztalatára épül. A fejezetekben található gyakorlatok gyógyító fénnyel ajándékoznak meg, és megoldást nyújthatnak mindennapi életünk kisebb-nagyobb akadályainak leküzdésére, külső és belső konfliktusaira, a bennünk rejlő csoda, a belső erő segítségével, amely minden ember születésétől fogva birtokolt tulajdona. A Tiéd is!

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve