Kategóriák
Regisztráció

 

A VÁSÁRLÁS MENETE & ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

CSAK VISZONTELADÓKNAK! (Amennyiben nem viszonteladó, akkor az eletmodkosar.hu webáruházban megvásárolhatja termékeinket.)
Ingyenes kiszállítás nettó 35 000 Ft felett.
 
Kiszállítás szállítási költséggel: 
 
20 000 - 35 000 Ft között 1500 Ft + ÁFA
0 - 19 999 Ft között: 3000 Ft + ÁFA


Kedvezmények vásárlásonként: 

1% kedvezmény jár a - rendelési összegtől függetlenül - minden webáruházas megrendelésre. Tehát ha Ön webáruházunkban rendel, akkor automatikusan megkapja az 1% kedvezményt.

Az árak és a kedvezmények:
Amíg nem jelentkezik be a webáruházba, addig az ajánlott bruttó fogyasztói árakat láthatja. Bejelentkezés után jelennek meg az aktuális nettó viszonteladói árak. Fontos, hogy a mennyiségi kedvezményeket Ön a rendelésnél még nem látja, mivel ezt a megrendelés befejezése után munkatársunk állítja be Önnek a számlán. Tehát a megrendelés befejezésekor Ön csak a kedvezmények nélküli nettó árat látja.


Új vásárlók:

Amennyiben Ön új vásárló és most regisztrált vagy kíván regisztrálni, úgy regisztrációját munkatársunk fogadja el és igazolja vissza. A regisztráció elfogadásának visszaigazolásakor kapja meg a bejelentkezéshez és vásárláshoz szükséges jelszavát.
Ha Ön új regisztráló, úgy az első 3 megrendelését automatikusan utánvétre állítjuk be. A 3. megrendelés után van lehetőség a fizetési mód átállítására (átutalás).

A vásárlás:
A belépés után válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres. A kiválasztott terméket a "kosárba" gombra kattintással helyezheti bevásárlókosarába.

A vásárlás befejezése:
A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Pénztárhoz" feliratú gombra. Ezután tekintheti meg bevásárlókosarának tartalmát, amelyből az egyes árucikkek alatt található "törlés" gomb segítségével távolíthat el termékeket. A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megtekintéséhez és pontosításához kattintson a "megrendelem" gombra. Itt tudja ellenőrizni a rendelési adatokat, illetve tud változtatni a szállítási címen. A "tovább" gombra kattintva egy minden adatot összesítő táblázat jelenik meg, majd a "megrendelem " gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai, ill. a mennyiségi kedvezmények.
 
Kiszállítás:
 
A megrendelt árut 72 órán belül eljuttatjuk Önnek. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Ez esetben minden újabb kiszállítás bruttó 1.565 Ft.
 
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, beüzemelést a szolgáltatás nem tartalmazza.
 
Fizetés:
 
Az átvett termék(ek) bruttó vételárát és a fuvarköltséget a futárnak az aktuálisan beállított fizetési mód alapján kell kifizetni.
 
A vásárlástól való elállás:
 
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
 
A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.
 
Egyebek:
 
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket békés úton, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben így nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. Ha a hatásköri szabályok alapján a Budai Központi Kerületi Bíróság nem járhat el,  az általános illetékességi szabályok alkalmazandók.
Utoljára megtekintve