Kategóriák
Regisztráció

A VÁSÁRLÁS MENETE & ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 
A regisztrációnál megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
 
A vásárlás:
A belépés után válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres. A kiválasztott terméket a "kosárba" gombra kattintással helyezheti bevásárlókosarába.
 
A vásárlás befejezése:
A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Pénztárhoz" feliratú gombra. Ezután tekintheti meg bevásárlókosarának tartalmát, amelyből az egyes árucikkek alatt található "törlés" gomb segítségével távolíthat el termékeket. A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megtekintéséhez és pontosításához kattintson a "megrendelem" gombra. Itt tudja ellenőrizni a rendelési adatokat, illetve tud változtatni a szállítási címen. A "tovább" gombra kattintva egy minden adatot összesítő táblázat jelenik meg, majd a "megrendelem " gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai.
 
KISZÁLLÍTÁS
 
Az árut a megrendelést követő 2 munkanapon belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.
 
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Ez esetben a vásárló, minden újabb kiszállítás díját köteles megfizetni.
 
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, beüzemelést a szolgáltatás nem tartalmazza.
Szállítási díjak
 
35 000 Ft felett: díjmentes
20 000 Ft - 35 000 Ft között: 1500 Ft + ÁFA
0 Ft - 19 999 Ft között: 3000 Ft + ÁFA
 
FIZETÉS
 
A webáruházban feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára. Az átvett termék(ek) bruttó vételárát, ill. az esetleges fuvarköltséget a futárnak készpénzben kell kifizetni számla ellenében.
 
A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
 
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
 
A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.
 
EGYEBEK
 
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket békés úton, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben így nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. Ha a hatásköri szabályok alapján a Budai Központi Kerületi Bíróság nem járhat el,  az általános illetékességi szabályok alkalmazandók.
Utoljára megtekintve