Gránátalmalé 100%, 1000ml, hozzáadott cukor nélkül - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
Neera
Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdő oldal > Termékcsoportok > ÉLELMISZEREK > Zöldség és gyümölcslevek, vízek
 
  • Gránátalmalé 100%, 1000ml, hozzáadott cukor nélkül

Gránátalmalé 100%, 1000ml, hozzáadott cukor nélkül

Cikkszám: 560459
Elérhetőség: Kifutott

Min. rendelés: 1 db
Csomagolás: db 1 db; karton 10 db;
2% kedvezmény 3 darabtól
4% kedvezmény 6 darabtól

Összetevők: gránátalma sűrítmény 100%, víz
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Néhány kutatás arra az eredményre jutott, hogy a gránátalma fogyasztásával hatékonyan lehet csökkenteni a szívbetegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket például e gyümölcs levével csökkenthető az LDL koleszterinszint, a sejtek oxidációja és a szabadgyökök kialakulása.

A gránátalma jó forrása két alapvető vitaminnak: 100 grammjában 10,2 mg C-vitamint találunk, ami 17 százaléka a napi ajánlott bevitelnek. Ennél valamivel több K-vitamin található benne, pontosan 16 mcg, ami 20%-a a napi irányadó értéknek. A C-vitaminnak köszönhetően a gránátalma segíti az immunrendszer működését, gyorsítja a sebgyógyulást, hozzájárul az egészséges fogínyhez, a normális kollagén és elasztin termelődéshez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását is. A K-vitamin fontos az erős és egészséges csontok fenntartásához, valamint a megfelelő véralvadáshoz is.

Mivel a gránátalma ösztrogénhez hasonló hatású, hormonszerű anyagot, ösztront tartalmaz, előnyösen alkalmazható a klimaxos panaszok csökkentésére, így depresszió és csontritkulás ellen is, és többek között bőrünkre, hajunkra is csodás hatással bír.

Emellett baktérium-, vírus- és parazitaellenes hatását is igazolták. Tehát a gránátalma a gyümölcsök közül egyedüliként képes többek között a bélrendszeri candida fertőzést megállítani, hiszen gátolja a káros gombák, élesztőgombák és baktériumok szaporodását.

A gránátalma az ellagsav (ellagénsav) legjobb természetes forrása, amely egy olyan fenol típusú komponenes, ami antikarcinogén és antimutagén sajátossággal rendelkezik, gátolja a daganatos sejtek osztódását elsősorban emlőrák, bőrrák, prosztatarák és tüdőrák esetén. A gránátalmában az ellagsav egy cukorféléhez, a glükózhoz kötődik. A rákos sejtek körülbelül 15-ször annyi glükózt fogyasztanak el, mint más sejtek, így sokkal nagyobb adag ellagsavhoz jutnak. Az ellagsav háromféleképpen fejti ki hatását a rákkal szemben: megállítja a rákos sejtek osztódását, elpusztítja a rákos sejteket, és gátolja azok kialakulását.

 

 
Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.