Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 566016
854790002481

KILISTÁZVA-Aloe vera 5000 mg gélkapszula 100 db Pharmekal

  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

A népi gyógyászat által széles kőrben felhasznált gyógynövény mely támogathatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az ALOE-VERA a hagyományos orvoslásban évszázadok óta használt gyógynövény.
A néphagyomány szerint a sebekre kenve támogathatja a szervezet öngyógyító folyamatait, belsőleg pedig segítség lehet emésztési problémák, gyulladások és vércukorszint problémák esetén is.
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a megfelelő immunvédelem fenntartásában, jótékonyan hathat fáradtság és fokozott szellemi igénybevétel/stressz esetén is.

Az Aloe Vera - történelmi tapasztalatok és kutatások alapján - több mint 160 ismert hatóanyagával egy nagyon hasznos, és természetes segítség lehet a ma embere számára, az egészséges életmód egyik kiegészítéseként.
Magas enzimtartalma révén ritka és értékes, természetes enzimforrásként szolgál.

Rendkívül gazdag, természetes vitaminokban. A vitaminok pedig létfontosságúak az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működésében, a szervezet öngyógyító folyamatainak támogatásában.Étrend-kiegészítő Aloe Vera 5000 mg
100 db Nettó tömeg: (80 g±10%)
Hatóanyagok 3 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Aloe Vera kivonat (200:1 koncentrátum) 75 mg **%
(Megegyezik 15.000 mg 100% tiszta Aloe Vera levél géllel)

Összetevők: aloe-vera koncentrátum, kapszulahéj: zselatin, emulgeáló: szójalecitin, gyapotmag olaj, fényező: méhviasz, nedvesítő: glicerin

Napi ajánlott mennyiség: 3 x 1 db étkezés utánHatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
 

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve