Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 567962
5999860068433

HerbaClass Propolisz csepp 50ml

Minőségét megőrzi: 2024.01.17. - 2024.01.17.
  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

Vírusok, baktériumok, gombák? Hogyan védekeznek a méhek a mikróbák ellen? PROPOLISSZAL! Ezt a gyantaszerű anyagot a méhek a kórokozók ellen, a kaptár fertőtlenítésére állítják elő. Az új lépeket szintén propolisszal sterilizálják. Többnyire tinktúra formájában kapható, hiszen feloldására az alkohol a legtökéletesebb anyag.

 Érdemes alkalmazni immunerősítési céllal, felső légúti megbetegedések esetén belsőleg, gombás bőrtünetek, pattanások, herpesz kezelésére külsőleg.

Összetevők: propolisz alkoholos kivonata (Alkohol-tartalom 85± 2 tömeg %)

A propolisz fogyasztásának egészségügyi előnyei bizonyítottak. Támogatja az immunrendszert és a szervezet védekezőképességét. Fogyasztása felső légúti megbetegedések, nátha, influenza esetén kifejezetten ajánlott. A propolisz vírus-, baktérium és gombaölő hatást mutat.

Külsőleg érdemes alkalmazni vattára cseppentve bőrgomba, herpesz, sebek, gyulladt pattanások kezelésére. Afta estén jótékony hígított propolisszal való szájöblögetés.

Fogyasztás előtt felrázandó.
Tárolás hűvös, fénytől védett helyen.
Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
A termék fogyasztása tilos kisgyermekeknek, propoliszra vagy virágporra allergiásoknak, várandósság és szoptatás idején!
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A napi ajánlott mennyiség 2x 20 csepp kevés folyadékba vagy mézre cseppentve. Alkalmazza kúraszerűen legfeljebb 2-3 hétig.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

OGYÉI Not szám: 26341/2021

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve