Khama Karo-Bocsáss meg! - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
Neera
Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdő oldal > Termékcsoportok > * Könyvek * > * Spirituális könyvek, Sri Chinmoy művei *
 
  • Khama Karo-Bocsáss meg!

Khama Karo-Bocsáss meg!

Cikkszám: B067
Elérhetőség: 0 db raktáron

A megbocsátás Nyugaton általában bűnösség és büntetés fogalmakkal társul. Adunk valakinek egy jó nagy pofont, és utána szomorúak vagyunk, és bűnösnek érezzük magunkat. Aztán a másik ember megátkoz minket, és azt mondja, hogy Isten meg fog büntetni. Vagy talán megfenyeget, hogy bosszúból megüt. Van egy olyan érzés, hogy ha tettünk valamit, hasonló dolog fog történni velünk is, hacsak meg nem bocsátanak nekünk.

De van egy másik megközelítése is a megbocsátásnak. Isten azt akarja, hogy egy bizonyos szinten legyünk, azért, hogy fogadni tudjuk az Ő Gyengédségét, Szeretetét, Részvétét és Áldásait, de jelenleg nem vagyunk ezen a szinten. Tehát Isten könyörög nekünk: Csak egy picit emeljétek meg tudatotokat és gyertek fel erre a szintre. Akkor majd képes leszek megadni nektek Szeretetemet, Részvétemet és Áldásaimat. Emberi elménk megbocsátásnak hívhatja ezt, de Isten nem gondolkodik a belső és külső vétkeinkről. Ő csak azt akarja, hogy megemeljük tudatosságunk szintjét, azért hogy megnöveljük fogékonyságunkat és egységünket Vele. Akkor képes lesz több Részvétet, több Fényt és több Szeretetet adni nekünk.

Oldalszám: 42
Méret: 110x177
Kötés: kartonált
ISBN: 978-963-9793-613
Kiadó: Madal Bal Kft.

 
Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.