Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 569521
8595126969048

Nature7 multifunkciós turmix rawMix, RM15R

  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

TECHNIKAI ADATOK
Teljesítmény: 1500W
Sebesség: 30000 ford./perc
Szabályozható sebességtartomány: 150-1500W
Pohár űrtartalom: 2000ml
Méretek (aljazxmagasság): 23x27x52cm
Súly: 4,7kg
Tartozékok: nyomópálca
Működés közben: https://vimeo.com/142533959
 

TERMÉKLEÍRÁS
 

Jellemzői


A RawMix multifunkciós keverő egy kiváló turmixgép. Képes összekeverni bármilyen ételt, és mindig kiváló eredményt ér el.

A készülék bármilyen feladatra alkalmas, legyen az turmixok, zöldség-gyümölcs koktélok, gyümölcs desszertek, gyermek snack, parfé, frappes, vajkrém, szószok, mártások, salsa, pesto, pácok, fagylalt és leves.

A felső része kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. Használd akár fagylalt, vagy forró leves (max. 80 °C) készítésére, bírni fogja. A készülék képes kezelni a kemény diót, mogyorót, és jól tűri a durva rostot is, ami lehetővé teszi, hogy olyan hasznos tápanyagot is elfogyasszunk, amelyek nagy része egyébként kihasználatlanul maradna.

A keverőedény térfogata nagy, és lehetővé teszi a kényelmes feldolgozást nagy mennyiségű nyersanyag esetén is. A keverőedény el van látva egy tölcsérrel, amely lehetővé teszi az összetevők keverése során kiegészítő anyagok, ízesítők, fűszerek bejuttatását. A mellékelt döngölő felgyorsítja a keverőben a viszkózus vagy fagyasztott élelmiszerek továbbhaladását, amelyek feldolgozása egyébként légzsákokat okozhatna.

A nagy teljesítmény és a speciális késpenge lehetővé teszi, hogy minden mixer előállítására alkalmas nyers élelmiszert feldolgozzunk a konyhában.

A RawMix nem csak gyakori otthoni használatra, hanem a kis kereskedelmi létesítményekben történő használatra is alkalmas. Működése egyszerű és megbízható. A változtatható sebességet vezérlő kezelőgomb és a "PULSE" funkció maximális teljesítményt ad, ezért az ételek előkészítésének megkönnyítése leegyszerűsödik.

A mixer motorjának védelmét két rendszer, egy túláram elleni, és egy túlmelegedés elleni védi, megnövelve ezáltal az eszköz élettartamát. A munkahelyi védelmet szolgálja egy biztonsági kapcsoló, amely megakadályozza, hogy a turmixgép motor egységét bekapcsoljuk a helyére pattintott keverőedény nélkül.


A keverőedény nem toxikus BPA mentes anyagból készült.

 

A főbb előnyei


    - lágy, kemény, forró (max. 80 °C) és fagyasztott nyersanyag egyaránt feldolgozható

    - ideális a nyers étrendhez

    - nagy keverőedény (2 liter) kiöntő fedéllel

    - nagy teljesítmény versenyképes áron

    - kábeltároló hely

    - dupla motorvédelem, biztonsági kapcsoló

    - megnövelt teljesítmény 

 

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintett termékek

Utoljára megtekintve

Utoljára megtekintett termékek