Lágy sötétbarna nádcukor
Összetevők: nádcukor
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét extra nádmelasz tartalmának köszönheti.
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1610 kJ / 378 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 94,5 g
- amelyből cukor: 94,5 g
Rost: nyomokban
Fehérje: nyomokban
Só: 0,0225 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
A termék szóját, glutént, zellert és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Származási ország: Egyesült Királyság.