Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 566202
733739006905

KILISTÁZVA C-vitamin 1000mg, bioflavonoid 100db kapszula NOW

  • Leírás, adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

C-vitamin 1000mg 100db kapszula bioflavonoiddal és rutinnal 

C-vitamin vízben oldódó, nagyhatású antioxidáns. 

Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. C-1000 vitamin kapszulát azoknak ajánljuk, akik nem szívesen nyelik le a tablettákat. A C- vitamin az emberi szervezet ellenálló-képességét erősítő szerepe közismert. 

A bioflavonidok és a rutin erős atioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek és emellett segítik a C vitamin felszívódását és megkötését az emberi szervezetben. 

Tudományos bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy a C vitamimn megvédi a sejteket erős antioxidáns hatásának köszönhetően, így gátolja a szabad gyökök romboló hatását. 

A szabad gyökök erőteljesen képződnek különféle betegségek, sérülések, stresszhelyzetek folyamán, valamint dohányzás és az alkohol fogyasztásának következményeként. A C-vitamin csodálatos tápanyag, fokozza az immunrendszer működését, csökkenti az influenza és a megfázás lefolyásának idejét, enyhíti az allergiás megbetegedések tüneteit, mérsékli a stresszhatások káros következményeit, fokozza a termékenységet, védi a csontokat és ízületeket, segít a vérnyomás– és a koleszterinszint normalizálásában, megőrzi bőrünk fiatalságát. 

A C-vitaminnak jelentős szerepe van a kollagén szintézisében - rostos anyag, amely a bőr, inak, porcok és véredények része. Erősíti a vérereket. Megkönnyíti a vas felszívódását. Megakadályozza azt, hogy a dohányfüstben, szmogban, szalonnában, az iparilag feldolgozott húsokban levő nitrátok rákképző anyaggá váljanak. Gyorsítja a műtét utáni gyógyulást. 

Terhesség és szoptatás valamint fogamzásgátló szedése alatt nagyobb a szervezet C-vitamin igénye. A dohányosoknak is fokozott figyelmet kell fordítaniuk C-vitamin pótlásra, hisz minden egyes szál cigaretta elszívása 25-150 mg C-vitamint tesz tönkre. 

Szent-Györgyi Albert napi 2000-8000 mg C-vitamin elfogyasztását javasolta.  

Összetétel 1 kapszulában: 

C-vitamin 1000 mg 

  

Citrus bioflavonoidok 100 mg 

  

Rutin (P-vitamin) 25 mg 

  

Nem tartalmaz: cukrot, sót, élesztőt, glutént, búzaszármazékot, szóját, tejet, tojást és tartósítószert. Felhasználási javaslat:1 kapszula naponta.  Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! 

FigyelmeztetésA termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Gyermekek elől elzárva tartandó! 

Tárolás:  száraz, hűvös helyen 

Származási hely: USA

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve