Nopal kaktuszpor - természetes testsúlykontroll - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
Neera

Nopal kaktuszpor - természetes testsúlykontroll
2013.07.10.
Nopal kaktuszpor - támogatja a fogyást, csökkenti az étvágyat

Nopal - támogatja a fogyást, csökkenti az étvágyat

A Nopal úgy működik mint egy zsírmágnes, és sok fölös kalóriától megszabadít.

A Nopal magas rosttartalmú (15 gramm napi adagban 8,4 gramm rost), ezáltal hozzájárul a jóllakottságérzet kialakulásához, megvéd a „túlevéstől”, megszünteti az állandó nassolás igényét. Csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt.

A Nopal rostjai elfogyasztásuk után enyhén megduzzadnak, ezzel növelik a teltségérzetet, így kevesebb ételt kíván a szervezet. Ezért szükséges, hogy a Nopal port étkezések előtt 20-30 perccel fogyasszuk.

A másik működési elve a Nopal rostjainak, hogy csökkentik az étel megemésztéséhez szükséges időt, és ezzel is támogatják a testsúlykontrollt.

A Nopal egy nagyon jó természetes anyag, hogy a fölös zsírokból, olajokból és szénhidrátokból származó kalóriákat megkössük. A Nopal por nem oldódó ballasztanyagai rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy saját súlyuk többszörösét kössék meg zsírokból, olajokból, savakból és szénhidrátokból. Nagyobb molekulákat alkotnak velük, így azok nem jutnak át a bélfalon, és nem kerülnek be az anyagcsere-folyamatokba. Szervezetünk így sok méreganyagtól szabadul meg, ráadásul ezek nem is terhelik az emésztést, hiszen anélkül haladnak át az emésztőcsatornán, hogy szervezetünknek bármi dolga is lenne velük.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.