Böjt Szezon!! - Neera - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
ÉLELMISZEREK
Probiotikumok
Neera szirup termékek
Nopal kaktuszrost
Xilovit rágók, Xilovit fogkrém
Jentschura termékek
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK, Ezüstkolloidok
KOZMETIKUMOK
* Könyvek *
Gépek, Mérőeszköz Ph lakmuszpapír
Neera

Böjt Szezon!! - Neera
2017.03.21.
Ön mit ajánl? -> Neerával fogyhatunk, megtisztul a teljes test - bőrünk, elménk, tekintetünk. közérzetünk...

Nagy valószínűséggel boltosként Ön már próbálta és tapasztalata a Madal Bal Neera szirup világszerte elismert és rengeteg jó szóval méltatott tisztítókúráját. Modellek, celebek, sok híresség fogyott segítségével, de ami a legfontosabb, a 30+ év leforgása alatt elfogyasztott több millió liter szirup sok-sok embertársunk életét segítette meg. Hatékony ám mégis kíméletes módon fejti ki méregteleítő hatását. Nincs szó szerinti koplalás és létfontosságú tápmegvonás.

Hogy partnereink a legtöbbet hozhassák ki a böjt szezonból, segítségként szeretnénk felhíni figyelmüket az általunk összegyűjtött anyagokra. A videókat megoszthatja, beültetheti webshopjába, facebook oldalába. Szóróanyagokat hozhat létre. Megoszthatja a már létező facebook anyagainkat egyszerű, de gyors és hatékony reklámanyagként, stb..

VÁSÁRLÓSZERZŐ TIPPJEINK:

  1. A neera.hu márkaoldalon páratlan gyűjteménye olvasható a Madal Bal Neera sziruppal kapcsolatos tudni valóknak. (Tudjuk az oldal az idő múlásával igazi retro kinézetet nyert, a tartalma azonban felülmúlhatatlan:-). )
    Vigyázat, a google nem szereti a tartalmak másolását vagy részlegesen átalakított másolását SEM 2017 januárja óta!

  2. facebook.com/neerameregtelenites oldalunk postjait megoszthatja, kedvelheti (Like), így a leggyorsabban (1-2 perc alatt) máris tett egy lépést potenciális fogyni és tisztulni vágyok felé! - A fiatalok számára a facebook nap-mint-nap többször látogatott elektronikus média, ami Önnek egy "eszköz"!

  3. Vagy ossza meg a "Meregtelenites Neera" YouTube csatornánkat ismerőseivel, saját profiljának követőivel (google+, youtube, stb.)

  4. A könyv is igen jó útmutatást vagy adott esetben kedvet hozhat meg egy érdeklődőben. Tartson belőle párat a bolt polcain!!

  5. Ügyfélszolgálatunktól kérjen rendelése mellé néhány szórólapot is! (vagy egyszerűen nyomtathat is belőle)
     

Kérdés esetén hívja közvetlenül szakértőnket: Szajkó Péter - 70/702-8132


 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.