IMMUNERŐSÍTÉS TERMÉSZETESEN A MARNYS®-SZAL - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
ÉLELMISZEREK
Probiotikumok
Juvo (nyers turmixitalpor)
Neera szirup termékek
Nopal kaktuszrost
Xilovit rágók, Xilovit fogkrém
Jentschura termékek
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK, Ezüstkolloidok
KOZMETIKUMOK
GYÓGYNÖVÉNY KÉSZÍTMÉNYEK
* Könyvek *
Gépek, Mérőeszköz Ph lakmuszpapír
Neera

IMMUNERŐSÍTÉS TERMÉSZETESEN A MARNYS®-SZAL
2018.04.09.
A MARTÍNEZ NIETO, S.A. a MARNYS® természetes összetételű étrend-kiegészítő termékek gyártója és forgalmazója a spanyolországi Cartagena városából (Murcia tartomány) származik és immár 50 éve áll az egészségre vágyó emberek szolgálatában.Mik teszik különlegessé a MARNYS® termékeit? Részletek...

 

 

IMMUNERŐSÍTÉS TERMÉSZETESEN A MARNYS®-SZAL

A MARTÍNEZ NIETO, S.A. a MARNYS® természetes összetételű étrend-kiegészítő termékek gyártója és forgalmazója a spanyolországi Cartagena városából (Murcia tartomány) származik és immár 50 éve áll az egészségre vágyó emberek szolgálatában.
Mik teszik különlegessé a MARNYS® termékeit?
1. Az összetételük!
A méhpempő • propolisz • aloe vera • echinacea • bodza • homoktövis természetes összetevőkkel kombinált multivitamin tartalmú termékek napi adagolású ampullás kiszerelésűek, ami a fogyasztásukat is egyszerűvé teszi.
2. Folyékony halmazállapotuk!
A folyékony formában bevitt vitaminok a szervezetbe való belépés pillanatától kezdve beépülnek, így segítve a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, azaz a mikrotápanyagok egyensúlyának fenntartását.
Így a MARNYS® vitaminok folyékony halmazállapotuk által azonnal a véráramba kerülnek, és 90-98%-ban hasznosulnak gyors felszívódásuknak köszönhetően, mely által hatásos biológia aktivitást biztosítanak.
Mindezen felül gyermekek és felnőttek részére a vitamin bevétele gyorsan, egyszerűen és praktikusan kivitelezhető. Az ivóampullák tartalma homogén vitaminfolyadékok, kellemes ízesítéssel, aromával.
3. Célzott hatóanyag kombinációi!
A hatóanyag kombinációk célzottan kerültek összeállításra az adott fogyasztói célcsoport – gyermekek, felnőttek, idősebb korosztály – igényeire szabva, a legmagasabb fokú eredmény elérése érdekében.
A kínált termékek specifikált szedésével az immunrendszer erős és ellenállóbb maradhat.
4. Bizonyítható minőségük!
A MARNYS® készítményeknél használt propolisz szabványosított minőségű. Mindez garantálja a propoliszban található flavonoid tartalom jelentős mennyiségét.


Jelenleg az alábbi termékek érhetők el webáruházunkban:

566343 MARNYS® INMUPEC DeFEnS
Narancsízű vitaminfolyadék homoktövissel, echinaceával + 9 fajta vitaminnal, steviával édesítve, felnőttek részére
A termék fogyasztásának előnyei:
A B6, B12, és C-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12, B6, C-vitaminok, valamint a niacin és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
20 ivóampulla X 10 ml = 200 ml

566344 MARNYS® MEGA 2000
Méhpempőt tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő, méz ízű, felnőttek részére
A termék fogyasztásának előnyei:
A termék alapja a méhpempő, amely pollen, nektár és enzimek keveréke. A méhpempő összetevői által javítja az általános egészségi állapotot és aktiválja az immunrendszer működését. Mindezen túl élénkíti az anyagcserét és hozzájárul az energia háztartás élénkebb működéséhez. Továbbá, biztosítja az immunrendszer normál működését.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
20 ivóampulla X 10 ml = 200 ml

 
566345 MARNYS® ALOE ROYAL
Karamell ízű folyékony étrend-kiegészítő méhpempővel, aloe verával, 12 fajta vitaminnal és édesítőszerrel
A termék fogyasztásának előnyei:

Az A-vitamin, B6, B12, C és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12, B6, C-vitaminok, valamint a niacin, pantoténsav és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Az A vitamin hozzájárul a normal látás fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és a normál fogazat fenntartásában.
20 ivóampulla X 10 ml = 200 ml
A termékek már megvásárolhatók nagyker webáruházunkban!

Köszönjük a figyelmét.


Üdvözlettel:

NaturPiac csapat


 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.