Megérkeztek a BIO minősítésű JOY DAY probiotikus italok! - naturpiac webáruház
Madal Bal
Navigációs hivatkozások kihagyása
Neera

Megérkeztek a BIO minősítésű JOY DAY probiotikus italok!
2019.06.03.
Már jeleztük, hogy hamarosan elérhető lesz 3 ízben a nagy sikerű Joy Day probiotikus italunk - nos megérkeztek és már vásárolhatóak! Részletek...

 

Megérkeztek a BIO minősítésű
JOY DAY probiotikus italok!
Az előző hírlevelünkben jeleztük, hogy hamarosan elérhető lesz 3 ízben a nagy sikerű Joy Day probiotikus italunk - nos megérkeztek és már vásárolhatóak! A termék, mint jeleztük, megkapta a BIO termék minősítést.
A jó hír most sem jár egyedül, a termékvonal kiegészült egy új  Probiotikus frissítő itallal, erdei gyümölcsmix ízesítéssel. Ez a termék szintén BIO minősítéssel rendelkezik. A leglényegesebb tulajdonsága, hogy négyszáz millió hasznos - emésztést támogató - baktériumkultúrát tartalmaz a palack, a másik, hogy kifejezetten egy napi adagos kiszerelésben került forgalmazásra, segítve ezzel mindennapjainkat, könnyedén magunkkal tudjuk vinni munkahelyre, kirándulásra.
A terméket ezen sorok írója is kipróbálta - a jeruzsálemi articsókás változatot több mint fél éve fogyasztom - alapvetően egy savanykás, enyhén fanyar ízű, erdei gyümölcsöket felidéző kellemes íze van, meleg napokon célszerű kissé lehűtve elfogyasztani, ha van rá lehetőség, de egy fél pohár hideg vízbe öntve kellemes nyári italt kaphatunk, amivel nagymértékben megtámogathatjuk hasmenés, vagy antibiotikum kúra következtében gyengélkedő emésztésünket. Egészséges embereknél is jó szolgálatot tehet, ellenjavallat nem ismert.
A két kiszerelés között a fő különbség az, hogy a fél literes egy koncentrátum, amiből 3x10 vagy 3x15 ml fogyasztása javasolt hígítva, míg a kisebbik egy egyszeri adagos frissítő ital, egy napra elegendő számú probiotikus tartalommal, egyszerűbb felhasználással.
Mindenki kedves egészségére!
Köszönjük a figyelmet.

Üdvözlettel:

NaturPiac csapat


 

Neera
Részletek bejelentkezve...
Madal Bal Kft. 2008 | Impresszum | Adatvédelem
Minden jog fenntartva. © Madal Bal Kft. 2017 - NaturPiac
Készítette: Vision-Software Kft.